FogBugz Technical Support

A forum for technical support discussion related to Fogbugz.
The current FogBugz Knowledge Base can be found at http://help.fogcreek.com/fogbugz.

Posts by Fog Creek Employees are marked:

Documentation
Release Notes
Network Status

Can't post image with "_AD"

I tried to upload to a case an image called "ML_vs_AD_repeatability.png", but it didn't show up in my post. After several failed attempts, I tried changing the filename, and it uploaded just fine. Further experimentation revealed that Fogbugz wouldn't display any image with "_AD" in the filename. Weird.

Firefox/2.0.0.6
FogBugz Version 6.0.23 (DB 611) 

Thanks.
J.R. Willett Send private email
Thursday, September 13, 2007
 
 
Boy, that's really weird.  Two of us here just spent a few minutes attaching files with names including _AD, including a few with the exact same name as yours (ML_vs_AD_repeatability.png) and FogBugz had no problem with any of them.

Did you get an error message?  Or did it look like attachment worked, but it just failed to display?

Can you check in your FogBugz database in the Attachment table and see if the file made it in there?
Eric Nehrlich Send private email
Friday, September 14, 2007
 
 
Ok. Our all-knowing admin just figured this out. I don't think there is anything you could have done about this one.

It turns out that I have an ad-blocking firefox plug-in installed which apparently filters out any pictures with *_ad* in the name!
J.R. Willett Send private email
Friday, September 14, 2007
 
 
Hey, it's a good adblock rule though!  Thanks for letting us know you figured it out. :)
Jacob Krall Send private email
Sunday, September 16, 2007
 
 

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other recent topics Other recent topics
 
Powered by FogBugz Bug Tracking and Evidence-Based Scheduling.